DEAR DIARY

TACO TORSDAG

Hej bloggen!

Det är dags för taco torsdag, för första gången på alldeles för länge hahah.. 😉 Vi fick världens sug efter tacos i eftermiddags och bestämde oss för att köra en riktig tacokväll! Jag äter inte tacos i vanliga fall (eftersom jag vill undvika onödiga kolhydrater) så ikväll kommer säkert middagen smaka dubbelt så gott! Det brukar ju bli så när man äter en maträtt som man undvikit i flera månader.. Mums, jag älskar fusk-dagar hahah! 😆 Fast bara för att jag har en så kallad cheat day betyder det inte att jag slutar bry mig om vad jag äter eller trycker i mig massa mat! Jag är ingen som svullar, det har aldrig varit min grej hahha! 😉 *blink* 

Anyhow.. Jag och bae ska äta middagen nu! Och därefter ska vi nog se en skräckfilm.. 😉 Så vi hörs imorgon igen!

tacos mat tacos mat coca colatacos mat tacos mattacos mattacos mat

One thought on “TACO TORSDAG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.