DEAR DIARY

Hawaiian tropic

Oh my gash.. 😎 Äntligen kĂ€nns det som sommar igen! Jag började nĂ€stan tro att det hade blivit höst eftersom det var iskallt utomhus i flera dagar.. Men nu verkar vĂ€rmen vara tillbaka, sĂ„ jag ska faktiskt gĂ„ ner till stranden och sola! 🙂 SjĂ€lvklart tar jag Ă€ven med mig nĂ„gra utan mina absoluta favoriter frĂ„n Hawaiian tropic.. Och om ni inte har prövat dom hĂ€r produkterna sĂ„ mĂ„ste ni göra det! Dom doftar coconut och kĂ€nns verkligen underbara!! Det Ă€r ju rena rama drömmen i jĂ€mförelse med till exempel andra solkrĂ€mer som luktar apa och kĂ€nns klibbiga pĂ„ huden. 😐 Jag Ă€r ju ganska krĂ€sen nĂ€r det kommer till krĂ€mer och olika solskydd pĂ„ stranden.. Men det hĂ€r mĂ€rket har alltid kĂ€nts som en perfect match! Jag rekommenderar det starkt. 😀

Hawaiian tropic’s after sun Ă€r the shit för alla brĂ€nda stackare dĂ€r ute.. Den Ă€r grym!

hawaiian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.