VARDAG

Hawaiian tropic

Oh my gash.. 😎 Äntligen känns det som sommar igen! Jag började nästan tro att det hade blivit höst eftersom det var iskallt utomhus i flera dagar.. Men nu verkar värmen vara tillbaka, så jag ska faktiskt gå ner till stranden och sola! 🙂 Självklart tar jag även med mig några utan mina absoluta favoriter från Hawaiian tropic.. Och om ni inte har prövat dom här produkterna så måste ni göra det! Dom doftar coconut och känns verkligen underbara!! Det är ju rena rama drömmen i jämförelse med till exempel andra solkrämer som luktar apa och känns klibbiga på huden. 😐 Jag är ju ganska kräsen när det kommer till krämer och olika solskydd på stranden.. Men det här märket har alltid känts som en perfect match! Jag rekommenderar det starkt. 😀

Hawaiian tropic’s after sun är the shit för alla brända stackare där ute.. Den är grym!

hawaiian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.