DEAR DIARY

GO HARD OR GO HOME

Hej bloggen!

Jag har precis tagit en hĂ€rlig powerwalk och rensat tankarna.. 😀 SĂ„ himla skönt! Och under dagens trĂ€ning hade jag pĂ„ mig en loose fit t-shirt frĂ„n underbara adidas och ett par trĂ€ningstights frĂ„n H&M‘s kollektion.. 🙂 Jag Ă€lskar den hĂ€r oerhört fina t-shirten eftersom den sitter sĂ„ himla skönt pĂ„ kroppen! Tighta trĂ€ningsklĂ€der Ă€r ju ocksĂ„ lĂ€ckert, men inte alltid.. Och sĂ€rskilt inte under en powerwalk! Just under sĂ„dan trĂ€ning föredrar jag faktiskt loose fit plagg pĂ„ överkroppen.. Älskar, Ă€lskar, Ă€lskar!

Nu ska jag stretcha och dĂ€refter ta en dusch.. 😉 Med risk för att lĂ„ta Ă€cklig vill jag bara sĂ€ga att jag har börjat svettas mycket mer under trĂ€ningspassen nu! Undrar vad det beror pĂ„..? Kanske beror det pĂ„ mina fettförbrĂ€nningstabletter? Fast dom har jag trots allt tagit ganska lĂ€nge nu.. Eller sĂ„ kanske det beror pĂ„ att jag trĂ€nar mycket hĂ„rdare nu? Det kĂ€nns som att jag börjar leva efter citatet “go hard or go home” desto mer för varje dag som gĂ„r haha! 😉 Vill man komma i toppform sĂ„ gĂ€ller det att kĂ€mpa lite.. Jag vill inte bara vara smal och snygg lĂ€ngre, jag vill Ă€ven vara stark! Strong is the new sexy.. Eller vad tycker ni?

Spana in hur bra trĂ€ningstightsen sitter över min tatuering förresten.. Det var en jĂ€ttegullig dam pĂ„ gymmet som trodde att tatueringen var en del utav tightsen! Och hon gav mig jĂ€ttefina komplimanger över hur coolt det sĂ„g ut nĂ€r jag förklarade att det var min tattoo.. 🙂

workout trÀning platin carlson workout trÀning platin carlsonworkout trÀning workout trÀning platin carlson workout trÀning platin carlson workout trÀning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.