DEAR DIARY

Tidigt pass på gymmet

Godmorgon bloggen!

Jag är på väg till gymmet för att köra ett härligt morgonpass just nu.. 🙂 Och ärligt talat var det längesen jag gymmade såhär tidigt på morgonen haha! 😉 Men jag vill verkligen vara i toppform på modelljobbet om ca 2 veckor, så det blir hårdträning varenda dag fram tills dess.. Och det känns ju aldrig fel att förlora ytterligare ett par kilon, så jag klagar verkligen inte haha!

Idag har jag en ganska lugn dag framför mig.. 🙂 Jag ska hinna med ett telefonmöte angående en ny header till bloggen och svara på bloggmejl! Sedan tänkte jag faktiskt spendera eftermiddagen med bae.. 😀 Han ska nämligen bygga trall på våran balkong (om det är fint väder) och trots att jag inte kan sånt tänkte jag ändå vara med, fast som sällskap! För det blir ju faktiskt tusen gånger roligare när man är två.. Dock känner jag på mig att jag inte kommer vara till så stor hjälp eftersom jag inte ens vet vad olika verktyg heter haha! Fast jag kanske lär mig något nytt? 😆 Snickaryrket nästa? Nej, jag skulle inte tro det hehe..

workout

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.