VARDAG

Har ni några filmtips?

Hej bloggen!

Bae har redan byggt klart trallen på våran balkong.. 🙂 Det tog ju bara ett par timmar! Så nu har vi äntligen ett riktigt trägolv ute på balkongen, och det känns fantastiskt.. När vi flyttade in fanns det bara en sån där grön balkongmatta som suger åt sig fukt och är blöt i flera timmar efter att det har regnat ute.. 😯 Och ärligt talat hatade jag den haha! Det känns verkligen skönt att slippa den skiten heh.. Jag vet faktiskt inte hur många gånger jag gjorde misstaget att gå ut och bli genomblöt om fötterna!

Ikväll ska jag nog lägga allt jobb åt sidan och se en härlig film tillsammans med bae.. 🙂 Frågan är bara vilken film? Jag vill ju gärna se något nytt, men jag hittar typ aldrig något som verkar intressant längre.. Filmer jag gillar är typ svenska kriminalare, drama, romantiska komedier (såklart) och ibland skräckfilm.. Om ni har förslag på filmer får ni gärna skriva i kommentarerna!

DSC_8402

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.