VARDAG

TODAYS FACELOOK

Hej bloggen!

Jag har precis tvättat håret, och nu verkar det som att KICKS silverschampo fungerar bättre än första gången! 🙂 Dock är det inte alls lika bra som personalen sa, eftersom hon jämförde produkten med Björn Axén.. Men jag kan ju faktiskt stå ut med att ha i schampot några minuter extra för att få ett liknande resultat! Det kostade trots allt bara 99:- tror jag..? Lätt värt pengarna!

Idag är det verkligen kallt ute, det blåser och regnar ju hela tiden.. 😯 Så jag kommer knappt sätta min fot utanför lägenheten om jag får bestämma! Däremot blir det nog en vända till solariumet lite senare, det brukar alltid vara skönt att sola när det är såhär kallt ute.. Och dessutom vill jag gärna känna mig brun i sommar trots det dåliga vädret haha! 😉 Så dagens planer blir nog att skissa lite på den nya bloggdesignen, svara på bloggmejl och sola solarium.. Gach, vilken lugn dag! Men så blir det ju på sommaren när nästan hela Sverige tar semester och ingenting händer heh.. Ärligt talat känns det både skönt och samtidigt tråkigt, eftersom jag blir rastlös så fort haha.. 😆 Nej, ska jag sluta babbla och börja jobba med nya bloggdesignen.. Love yaaah!

platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.