DEAR DIARY

Collegetröja i ljusgrått

Hej bloggen!

Jag får verkligen noll inspiration av det här tråkiga vädret.. 🙄 *puh* Det finns ju i princip inget att göra och jag känner mig allmänt negativ till typ allt haha! 😆 Ingen toppendag för min del med andra ord! Men bae har det desto roligare eftersom han är ute på balkongen och bygger trall.. Jag nämnde ju tidigare att jag tänkte hålla honom sällskap, men ärligt talat höll jag på att frysa ihjäl efter bara några minuter utomhus! 🙁 *suck* Så istället sitter jag under en filt i soffan och funderar på hur jag vill ha min nya bloggdesign.. Det har varit min fokusering idag, att komma fram till hur jag vill designa bloggen! Och hittills har det faktiskt gått ganska bra, bortsett från att jag ändrat mig uppåt 40 gånger haha! 😉 Tycker ni att något saknas på bloggen?

Kommer ni ihåg när dom här collegetröjorna var populära? Det var typ 2003 haha.. Jag är verkligen dålig på att slänga bort klädesplagg, så den har faktiskt hängt kvar i garderoben sen dess.. Men idag kom den till användning eftersom jag höll på att frysa ihjäl utomhus! 😉 

DSC_8213DSC_8241DSC_8254DSC_8229

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.