TÄVLINGAR

TÄVLING – Vinn smink från INIKA

avslutad

 

// I samarbete med INIKA

Hej bloggen!

Jag tänkte köra igång en tävling med sminkmärket “INIKA” som har blivit en stor favorit! 😀 Detta smink är ekologiskt och även vegan certifierat.. Jag använder ju deras highlighter dagligen och blir lika glatt överraskad varje gång jag ser hur fint och länge den sitter.. För ärligt talat har jag hört många säga att ekologiskt smink inte alltid sitter lika länge..? Men det tycker jag verkligen inte stämmer in på dessa produkter. 🙂 Jag upptäckte INIKA när jag var på Sthlm Beauty Week tidigare i år, då fick jag även pröva deras produkter! Och produkten jag gillade extra mycket var deras primer.. Den känns oerhört len och härlig!!

För att delta i tävlingen behöver du bara skriva “Jag är med” i kommentarsfältet och följa mig på instagram, och kom även ihåg att skriva in din mejl när du kommenterar så att jag kan kontakta vinnaren sen.. 🙂 Självklart kommer jag även skriva vem det är som har vunnit i ett inlägg här på bloggen! Tävlingen håller på i en vecka från och med idag, så kommentera så mycket som ni ba’ orkar haha! 😉

 

I paketet finns följande INIKA-produkter:
– Foundation Puff Pot –
– Blush Brush –
– Lipstick –

– samt en tester på Primer –

Dessa produkter har ju även vunnit priser som “Oscars” av skönhetsredaktörerna på Aftonbladet, Runner up av organic beauty awards, Bästa Makeup produkt, Bäst i test av Amelia samt bäst i test av metro mode! 🙂 Enligt mig är det här produkter med väldigt hög kvalitet!

inikaTävling avslutas: 19 juli 2016

100 thoughts on “TÄVLING – Vinn smink från INIKA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.