VARDAG

Nytt på bloggen inom kort..

Oh my gash.. 🙁 Jag har haft huvudvärk och känt mig trött hela eftermiddagen! Det kanske beror på att det åskar hela tiden, eller så börjar jag nog bli sjuk..? Hur som helst har jag inte varit fit for fight.. Men förhoppningsvis blir det bättre efter en treo och en tidig middag tillsammans med bae! Jag ska nog ta en powernap på 15 minuter nu och se om jag mår bättre efteråt.. 🙂

Innan jag tar en powernap vill jag avslöja en grej.. 😀 Och det är att ni snart kommer mötas av en ny design här på min blogg! Jag vet att många gärna vill ha en förvarning gällande ändringar, så därför tänkte jag berätta det nu! Den nya bloggdesignen kommer ha samma grund som min nuvarande design, och det betyder ju att ni slipper lära er nya funktioner eller ännu värre, känna er förvirrade haha! 😉 För ärligt talat är det oerhört frustrerande när bloggare ändrar designen så pass mycket att man måste lära sig allt på nytt igen.. Det vill jag ju inte utsätta mina läsare för! 😕 Så min design kommer endast se annorlunda ut, inte fungera annorlunda! Och som ni kanske har sett finns det redan en ny funktion uppe.. Det är en liten hjärtsymbol som ni hittar nere till vänster i varje blogginlägg, och den kan ni trycka på om ni gillar innehållet eller bara vill “stöd-lika” hahah! 😉

DSC_8001 Här är ett foto som jag glömt lägga upp, det är taget på Gröna Lund för ett par dagar sedan.. 😎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.