VARDAG

Måndag 11 juli

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade upp på strålande humör idag.. 🙂 Gårdagen som jag spenderade på Gröna Lund tillsammans med bae och några härliga vänner var verkligen helt magisk! Jag och bae åkte såklart kärlekstunneln så fort vi kommit dit och hade köpt åkband, det är ju obligatoriskt när man går på Grönan som par haha! 😉 blink Sedan åkte vi även pop expressen, twister, kvasten och massor med andra härliga attraktioner.. Dock blev det varken frittfall eller höga berg och dalbanor för min del eftersom jag är livrädd för höjder heh! 😳 Kort sagt hade jag det helt fantastiskt, och ni ska självklart få se fler foton från min kväll lite senare!

Idag är det måndag, även kallad bästa dagen i veckan haha.. Och jag ska faktiskt starta min nya vecka med att njuta av en kopp kaffe och se ett avsnitt av KUWTK! Det kan jag verkligen behöva efter en heldag på Grönan.. Min kropp är oerhört slutkörd och öm just nu haha! 😆 

gröna lund 2016 platins.se platin carlson

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.