DEAR DIARY

Gröna Lund

Hej bloggen!

Jag hade en underbar dag på Gröna Lund igår, och tog så mycket foton att datorn hängde sig när jag skulle gå igenom- samt ladda upp dom på bloggen haha! 😆 Och som jag nämnde lite tidigare åkte jag i princip allt förutom attraktionerna med höga höjder.. Att sätta sig i frittfall eller höga berg och dalbanor är som att dö en plågsam död enligt mig! Den enda skillnaden är att man sakta men säkert börjar leva efteråt och därefter kommer ihåg den traumatiska upplevelsen livet ut hahah! 😉 *blink* Kalla mig feg, men jag har faktiskt aldrig vågat åka dom “höga” berg och dalbanorna.. Och jag har bara åkt frittfall en gång!

Anyhow.. Vi började dagen med att åka kärlekstunneln eftersom det är ett måste för alla par på Grönan! 🙂 Sedan åkte vi som sagt även kvasten, twister, blå tåget, pop expressen, bläckfisken osv.. Men det roligaste var nog lustiga huset! Det har ju alltid varit en stor favorit haha.. 😀 Och sist men inte minst blev den en “FemKamp” och alldeles för mycket sockervadd, coca cola och pizza slice för oss alla haha! När jag kom hem var jag oerhört speedad av allt socker, och nattbadade med bae.. Så mysigt!

Gach, vilken underbar dag och kväll vi hade tillsammans! 😉 

gröna lund 2016 platins.se gröna lund 2016 platins.se platin carlson gröna lund 2016 platins.se gröna lund 2016 platins.se platin carlson gröna lund 2016 platins.se gröna lund 2016 platins.se platin carlson gröna lund 2016 platins.se gröna lund 2016 platins.se gröna lund 2016 platins.se gröna lund 2016 platins.se gröna lund 2016 platins.se gröna lund 2016 platins.se gröna lund 2016 platins.se platin carlson gröna lund 2016 platins.se gröna lund 2016 platins.se platin carlson gröna lund 2016 platins.segröna lund 2016 platins.se

2 thoughts on “Gröna Lund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.