DEAR DIARY

Söndag 10 juli

Godmorgon bloggen!

Jag och bae är på väg ut till Ekerö för att äta lunch med mina föräldrar.. 🙂 Vi har inte sets sedan midsommar tror jag..? Så det är verkligen på tiden att ha lite kvalitetstid ihop! 😀 Dock kommer vi inte stanna mer än ett par timmar eftersom vi antagligen ska på Gröna Lund senare i eftermiddag! Och det ska ju också bli härligt eftersom jag inte varit där på länge.. Eller, ärligt talat var jag där förra året.. Men det var i samband med att jag dansade på Sommarkrysset, så det blev mest jobb och mindre nöje!! Så med andra ord ska det blir riktigt kul att åka dit utan att jobba haha.. Nu när jag börjar tänka efter tror jag det var omkring 3-4 år sedan som jag var där senast, om inte längre än så? Sjukt längesen var det iallafall, läskigt att tiden går så otroligt fort..

Anyhow.. Jag ser verkligen fram emot Grönan tillsammans med bae! 😎 Vi har faktiskt inte varit där tillsammans än, trots att vi har känt varandra i typ 2 år.. Men bättre sent än aldrig, right? Jag hoppas att han inte tänker tvinga med mig i spökhuset bara.. 😯

platin carlson platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.