VARDAG

Shades of grey outfit

Hej bloggen!

Som jag nämnde i morse har jag fullt upp med att äta lunch hos mina föräldrar och därefter åka till Grönan.. 🙂 Så jag tänkte visa upp en utav mina favoritoutfits under tiden, nämligen en grå mysdress som jag faktiskt “plockat ihop” själv! Jag älskar ju att mysa ner mig under en filt i soffan regniga lördagskvällar.. 🙂 Så den här outfiten är ett måste i mitt liv! Och det bästa med den är väl att den inte har obekväma dragkedjor och inte heller sitter tight någonstans.. För ni vet nog lika väl som mig att det finns oerhört många klädmärken där ute som tillverkar tighta och obekväma myskläder! Så det känns ju skönt att jag äntligen har hittat en mysdress som sitter både bekvämt och snyggt på kroppen, istället för bara snyggt haha! 😉 blink Till dressen så matchade jag med ett par vita sneakers och en svart skinnjacka.. Det blev ju både mysigt och chict på samma gång enligt mig!

Tröja – Ginatricot // Byxa – NLY TREND // Jacka – Kappahl // Skor – Lacoste

platin carlson platin carlsonplatin carlsonlacoste

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.