VARDAG

Burger Night 2.0

Hej bloggen!

Det finns nog inget godare än en Burger Night 2.0 efter en heldag på Gröna Lund hahah! 😉 Gach, vi hade det så himla roligt hela dagen och nu är jag verkligen jättetrött.. Jag kanske börjar bli gammal? När jag var mindre kunde jag spendera en heldag på Grönan utan problem, men nu känns det som att jag ska somna på sekunden.. Det är definitivt inte lätt att bli vuxen haha!

Imorgon är det måndag, min absoluta favoritdag på hela veckan! 🙂 Och enligt apples väderapp ska det åska, så jag lär väl stanna inne och svara på alla bloggmejl som rullat in dom senaste dagarna.. Fast ärligt talat känner jag för att hitta på något spontant som att åka utomlands eller kanske åka upp till Norrland..? Jag har ju både släkt och landställen där uppe, och det var längesen jag var där nu.. Men det är väl inget jag kommer ha tid med nu när det börjar hända saker i Stockholm igen! 😆 Det kanske får blir en roadtrip senare i sommar.. 😎 Har jag förresten några läsare i typ Ljusdal, Gällivare, Kalix, Sundsvall osv..?

hamburgare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.