DEAR DIARY

Kaffe och chiapudding

Godmorgon bloggen!

Jag vaknade nyss, klockan 12.50?! 😼 Det var lĂ€ngesen jag sov sĂ„hĂ€r lĂ€nge! Och jag var inte ens pĂ„ krogen igĂ„r..? Men dĂ€remot sov jag ganska dĂ„ligt eftersom bae kom hem jĂ€ttesent och sjĂ€lvklart lyckades vĂ€cka mig, trots att han försökte smyga haha! 😉

Idag var jag inbjuden till att dansa pĂ„ sommarkrysset igen, för ni minns vĂ€l att jag gjorde det förra sommaren? Det Ă€r ju minnen jag sent kommer glömma.. Dock sĂ„g jag inte mejlet förens igĂ„r kvĂ€ll, och dĂ„ kĂ€ndes det lite vĂ€l stressigt att tacka ja.. Ni vet ju att vi bloggare inte har sĂ„ lĂ€tt för spontanitet haha! 😉 SĂ„ jag fick helt enkelt sĂ€ga nej till deras förfrĂ„gan den hĂ€r gĂ„ngen! Men vem vet, jag kanske dyker upp i nĂ„gon sĂ€ndning framöver..? Det Ă€r ju trots allt sĂ€ndningar varje lördag hela sommaren. Men ikvĂ€ll nöjer jag mig med att se det pĂ„ TV!

Nu ska jag försöka bli pigg med en kopp starkt kaffe och en chiapudding med coconut milk.. 🙂 Sedan tĂ€nkte jag ta en dusch och göra ett nytt försök med silverschampot frĂ„n KICKS.. Förhoppningsvis sĂ„ fungerar det bĂ€ttre den hĂ€r gĂ„ngen, nĂ€r jag har schampot i hĂ„ret lite lĂ€ngre! Men i vĂ€rsta fall hĂ€nder ingenting, eller sĂ„ blir jag lila i hĂ„ret.. Det Ă„terstĂ„r att se haha! 😉 *blink*

DSC_7732 DSC_7742

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.