VARDAG

Härlig grillkväll igår..

Godmorgon bloggen!

Jag hade en härlig grillkväll tillsammans med några vänner igår.. 🙂 Det var så lyckat! Och min BFF hann även komma förbi, vilket var jättetrevligt eftersom vi inte setts på ett tag.. Dock började vi se en ganska lång film när klockan var närmare 01:00 på natten, och den var ju inte slut på flera timmar heh.. Så jag somnade väldigt sent och mår som ett ägg nu haha! 😉 blink

Vet ni vad? Jag hade tänkt ta foton under hela kvällen igår, men självklart glömde jag bort det helt.. Hur lyckas jag? Jag antar att jag hade så pass trevligt att jag inte tänkte på något annat än att umgås! Men ajah, så blir det ju ibland.. 😉 Däremot så tog bae några foton när vi satt och myste på balkongen, i väntan på att gästerna skulle komma! Så här får ni åtminstone en sneak peek på min outfit från igår kväll.. Jag hade en jumpsuit som är så himla söt! Det har verkligen blivit mitt nya älsklingsplagg..

Nu ska jag ta en promenad med min BFF faktiskt.. 🙂 Hon sov nämligen över här inatt eftersom det blev så sent! Så nu ska hon gå hem och jag tänkte väl följa med henne en bit för att få lite luft och förhoppningsvis piggna till! Men vi hörs såklart lite senare.. Love yaaah!

platin carlson sommar platin carlson sommar platin carlson sommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.