VARDAG

Uppgradera badkaret hemma?

Sponsrat inlÀgg

Oh my gash.. 😀 Sedan jag var liten har jag varit tokig i badkar och Ă€lskat lyx.. SĂ„ nu kĂ€nns det ju verkligen som en dröm har gĂ„tt i uppfyllelse nĂ€r jag upptĂ€ck ett oerhört lyxigt badkar! Innan har jag ju bara sett jacuzzis eller jĂ€ttestora badkar med hög lyxstandard! Men nu har jag för första gĂ„ngen i mitt liv hittat ett lyxbadkar som fĂ„r plats hemma hos mig Jag fick nys om en sida vid namn Badshop.se som bland annat har det hĂ€r snygga badkaret ni ser nedanför.. Och det bĂ€sta med sidan Ă€r att jag slipper betala miljoner för att fĂ„ lyxbada hemma haha.. För Ă€rligt talat brukar liknande badrumsprylar kosta skjortan hahah! Men det hĂ€r badkaret skulle till och med jag ha rĂ„d att köpa haha! 😉 *blink* Och det Ă€r dessutom rea just nu.. Ska jag slĂ„ till?

Lyxbadkaret pĂ„ foton heter “Massagebadkar Hafa Lime” och ni hittar det HÄR!

144307-H_m1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.