DEAR DIARY

Nya fina plastglas

Godmorgon bloggen!

Jag har precis tagit ett varmt bad för att rensa tankarna, och nu sitter jag på balkongen med ett glas juice i handen och väntar på att bae ska vakna! 🙂 Vad tycker ni om dom här nya glasen förresten? Det är faktiskt plastglas, och anledningen till att jag köpte det var för att vi inte har några plastglas hemma.. Det känns ju faktiskt nödvändigt på sommaren när man kanske vill ta ett glas vin på stranden eller så! 😉 Och dom är alltså köpte på Hemtex, men det kanske ni redan gissat haha..? Jag blev så förälskad när jag såg dom här glasen i butiken! Men trots det blev det endast 2 stycken, eftersom vi redan har så många glas!

Vad ska jag göra idag då? 😀 Efter frukosten tänkte jag sola och gymma.. Och därefter ska vi förbereda middagen här hemma eftersom några vänner kommer över på grill-mys ikväll! 🙂 Det ska bli otroligt härligt.. Vi ska grilla, umgås och leva livet! 😎

drinkljus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.