VARDAG

Ikväll blir det grillat

Hej bloggen!

Jag har precis gjort dessert till kvällens middagsgäster, och nu är det dags för min grillmästare att skina! 😎 Visste ni förresten att jag sökte till TV-programmet “grillmästarna” åt honom i smyg en gång hahah..? 😉 Anyhow, ikväll står det grillat kött och potatisgratäng på menyn med bland annat guacamole, bearnaisesåser, sallad och grillad halloumi.. Därefter blir det en somrig favorit till efterrätt, nämligen chokladmousse! 😀 Kan det bli mycket godare än så? Det kommer utan tvekan bli en bra kväll.. Och förhoppningsvis skulle även min BFF komma förbi.. Hon hade nämligen ett busy schedule idag, och var därför tvungen att tacka nej till själva middagen eftersom hon inte visste om hon skulle hinna hit.. Men hon kanske skulle komma senare! 😛

Nu är det utan tvekan sommar på riktigt.. 🙂 Jag har fått världens sommarfeeling och springer runt med ett stort smile på läpparna haha! Äntligen är sommaren här och det ska bli så mysigt med en grillkväll här hemma.. Fast gästerna kommer inte fören om ungefär en timme, så jag tänkte faktiskt sätta mig på balkongen ett tag! Att bättra på brännan och njuta av en utsökt drink känns ju aldrig fel.. Love yaaah!

platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.