BEHANDLINGAR

NEW IN – KICKS

Hej bloggen!

Jag var på KICKS precis innan stängning och fick ett uselt bemötande av personalen! 😐 Om det inte vore för att jag desperat behövde ett nytt silvershampoo innan butikerna stängde så hade jag gått därifrån med en gång.. I efterhand ångrar jag nästan att jag handlade där! Gach, jag blir så himla upprörd över dålig service.. But what to do..? 😕 Jag tackar för mig och kommer definitivt inte sätta min fot där igen.. 🙁 Verkligen tråkigt! Jag känner mig oerhört besviken och nästan lite “lurad” på pengar..

Det positiva är i alla fall att jag har ett nytt silverschampo och silverbalsam att testa! Och det tänkte jag göra imorgon när jag vaknar.. 🙂 Det är tydligen KICKS egna märke som skulle vara lika bra som Björn Axén enligt personalen.. Så nu hoppas jag åtminstine att det stämmer, annars lär jag känna mig ännu mer lurad och besviken.. Tror ni det funkar lika bra som Björn Axén?

Jag ska mysa ner mig under en filt i soffan och äta popcorn nu.. Love yaaah!

kicks silvershampoo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.