DEAR DIARY

NU FÅR DET FAKTISKT RÄCKA

Hejsan bloggen!

Jag har hört rykten om att jag har jättetjocka ben..? 😆 Och ärligt talat är det nog den värsta förolämpningen jag har hört mot personer som faktiskt kämpar mot övervikt och mår dåligt över sin kroppsstorlek! 😡 Jag har storlek 36/small i byxor, så jag vet mycket väl att jag varken är tjock eller mullig. Däremot är jag livrädd för att framförallt unga läsare påverkas negativt av dessa hatkommentarer.. Jag vet att jag själv började reflektera över “fel” på min egna kropp när jag var mindre, och det var i samband med att jag upptäckte bloggvärlden.. Och det i sin tur resulterade ju i att jag fick massvis med kroppskomplex! 😐

Så sluta upp med era avundsjuka fasoner.. Det är knappast någon sanning i era tjockis-påståenden, jag har ju egna ögon att se med haha! 😉 Dessutom tror jag att många människor som väger mer än mig eller har kroppskomplex kan ta riktigt illa upp, trots att dom ser fantastiska ut! Så skaffa en gnutta respekt och skippa tjockis-kommentarerna framöver.. Jag är verkligen stolt över mina slanka ben, för att inte prata om min goals-rumpa! 😉 Och förresten, när blev mina så kallade “mulliga” ben ert problem?

platin carlson

7 thoughts on “NU FÅR DET FAKTISKT RÄCKA

  1. Vafasen är det för fel på folk!
    Och om du skulle haft 48 i byxor eller större/mindre vad spelar de för roll!

    Folk ska inte lämna såna kommentarer oavsett kroppsstorleken på en person!

  2. Jag tycker det är fint när det är lite hull på låren så jag tycker absolut inte du ska skämmas!!! Blev glad när jag såg dig i peter08’s musikvideo för jag tänkte att ÄNTLIGEN en video med en kurvig tjej istället för alla dessa pinnsmala tjejer med supersmala lår. Du visar att tjejer med lite hull på benen också har rätt att få bära upp korta shorts!

    1. Sv: Om jag hade haft hull på låren hade jag absolut inte skämts, eftersom det är lika fint att vara tjock som pinnsmal! Men nu har jag ju inga “hulliga” lår. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.