DEAR DIARY

Middag och coca cola drinkar

Hej bloggen!

Jag har precis shoppat massor av fin inredning på Hemtex, och nu är det dags för en väldigt sen lunch med bae.. Eller kanske en tidig middag rättare sagt? 🙂 Anyhow, jag skulle även köpa ett nytt silvershampoo idag eftersom mitt inte riktigt ger den effekten jag vill ha.. Men självklart glömde jag bort exakt allt som hade med skönhetsprodukter att göra, så jag får helt enkelt klara mig utan tillsvidare.. Jag tvättar trots allt bara håret var fjärde dag numera, så det är knappast något panik än hahah! 😉 Och ärligt talat var det nog lika bra att jag glömde det idag.. Eftersom jag inte vet vilka märken som fungerar än! Har ni tips?

Till middag blir det hamburgare med surdegsbröd, potatisbollar, bearnaisesås och goda coca cola drinkar! 😀 Och självklart är dom alkoholfria haha.. Visst låter det gott? Jag är förresten helt förälskad i dom här fina glasen som jag fick av mina föräldrar i 21 års present! 🙂 Det är så kallade “all-in-one” glas som funkar lika bra till champagnen som till läckra räkcocktails! Gooals..

DSC_7611DSC_7592DSC_7598

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.