DEAR DIARY

Solarietorsk

Åh nej, jag har blivit en solarietorsk igen haha! 😉 *blink* Jag solade pĂ„ balkongen hela eftermiddagen, och nu Ă€r jag tillbaka pĂ„ gymmet för att bĂ€ttra pĂ„ solbrĂ€nnan ytterligare.. Det Ă€r sĂ„Ă„ skönt att ha gym och solarium pĂ„ samma stĂ€lle! DĂ„ slipper jag ju Ă„ka runt en massor, och jag sparar dessutom pengar pĂ„ det eftersom solariumet ingĂ„r pĂ„ gymmet! 😀 SĂ„ nu ska jag slappa ordentligt innan det Ă€r dags för mig att Ă„ka hem och tvĂ€tta… 😐 Det Ă€r ju allvarligt talat det trĂ„kiga med att flytta hemifrĂ„n! Att man mĂ„ste tvĂ€tta sjĂ€lv och stĂ€da undan efter sig.. Fast dĂ€remot kan jag tĂ€nka mig att min mamma Ă€r överlycklig haha! 😉

Anyhow.. Jag ska fortsĂ€tta sola nu sĂ„ att jag kommer ikapp alla kompisar som steker pĂ„ strĂ€nderna i varmare lĂ€nder! 😆 OMG, det dĂ€r rimmade till och med hahah.. NĂ€ hörrni, vi hörs imorgon och dĂ„ hoppas jag pĂ„ varmare vĂ€der i Sverige! Helst tropiskt heh.. Love yaaah!

solarium platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.