DEAR DIARY

Semestertider och drömresmål

SPONSRAT INLÄGGSommar, sol och semester.. 😀 Jag är så taggad på den här sommaren, och jag hoppas den blir perfekt!! Dock kommer jag vänta med att resa utomlands tills i höst eftersom jag har ganska mycket att stå i hemma i Sverige! 🙂 Jag kommer däremot resa en hel del inom landet verkar det som.. Jag ska bland annat på ett modelljobb i Skåne, så jag kommer ju utan tvekan få “semesterfeeling” trots att jag jobbar! 😀 Att resa är så mysigt! Och den bästa känslan är när man går ombord på ett flygplan och bara några timmar senare är i en helt annan miljö! Det är verkligen något som kickar igång sommarkänslorna inom mig..

Dom flesta av er vet ju att jag ska till Grekland i höst! 🙂 Det ska bli underbart att förlänga sommaren och även spännande att komma till ett helt annat land! Jag har ärligt talat inte rest så mycket som barn, så jag antar att jag försöker ta igen allt det nu.. Men bättre sent än aldrig haha! 😉 Och nu kan jag dessutom resa vart och när jag vill, och det känns fantastiskt!! Dock var jag lite orolig över att boka fel dagar och betala mer än jag behövde osv.. Men efter att jag kikat runt på bland annat Flygresor.se så kändes det lite tryggare! Och när jag väl hade genomfört bokningen kände jag mig lite generad över att jag ens hade oroat mig från första början haha.. Det var ju inte svårt eller läskigt att boka, bara härligt! 😀 Jag tänkte försöka bocka av min långa lista på drömresmål framöver! Min topp 5 är Grekland, Maldiverna, New York, Mallorca och Florida.. Kanske ska jag köra en spontanare redan i sommar bara för att? Jag såg en bra artikel (länk) med rubriken “fyndläge på sista minuten” på VagaBond!

Grekland verkar förresten vara oerhört populärt i år! Många utav mina vänner är faktiskt där just nu eller ska åka dit senare i sommar.. Och själv ska jag som sagt dit i höst! Så känner ni er rastlösa här hemma i Sverige kan ni alltid ta en sista-minuten till ett sjukt billigt pris! 😉 Inne på Flygresor.se hittade jag en lockande flik med rubriken “sista minuten” som ni hittar HÄR!

Har ni förresten någon “reselista” eller kanske ett specifikt drömresmål?

resmål

2 thoughts on “Semestertider och drömresmål

  1. Hej! Jag har en fråga.. Har bläddrat igenom här lite och märkt att du inte verkar ha så mycket vänner? Stämmer det? Känns som du aldrig umgås med någon förutom din pojkvän. Det finns grupper på facebook till exempel för folk som söker nya vänner! Det är ett tips bara 🙂 jag har en gång i tiden varit som du och inte haft så mycket vänner och det var supertråkigt så jag förstår dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.