DEAR DIARY

Känner för att fly landet

Godmorgon bloggen!

I had a weak moment last night.. 😐 Vi alla har väl varit där någon gång haha? När en livsförändring kanske måste ske och det enda man orkar med är att posta en så kallad “känslo-status” på facebook! Och med “känslo-status” menar jag givetvis inte att jag skrev ut mitt privatliv för hela världen att se hahaha.. 😉 Istället postade jag bara en förtvivlad emoji i mitt flöde..

Anyhow.. Det ena ledde till det andra och just nu sitter jag och söker resor till Paris! 🙂 Jag känner verkligen för att fly landet och bara komma bort från vissa människor (med elaka avsikter) i mitt privatliv.. Och att åka till underbara Paris av alla ställen skulle förhoppningsvis få mig att må bättre! Dock vet jag ju att alla problem skulle finnas kvar när jag återvände till Sverige, men det skulle faktiskt vara skönt att få tankarna på annat för en stund.. Jag tror att alla människor kommer till en punkt där dom inte orkar ta mer skit och måste sätta ner foten! Det är där jag befinner mig idag, och nu har jag verkligen fått nog…. 😐

Nä, nu ska jag gå upp ur sängen och äta lite frukost! Sedan ska jag kolla vidare efter billiga flyg till Paris.. Än så länge har jag bara hittat dyra resor, men det är väl kanske säsong..? Gach, nu kickade kaffesugen in på allvar så jag måste rusa! Love yaaah!

Jag blev förresten jätteglad för all kärlek ni bombade mig med igår kväll.. Tack underbara ni!

DSC_7439

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.