DEAR DIARY

FRI-YEY

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och sitter just nu i soffan med en kopp kaffe, gröt och planering.. 😀 Jag brukar ju faktiskt börja dagarna sĂ„hĂ€r ganska ofta, och i bakgrunden kollar jag alltid pĂ„ ett par avsnitt av KUWTK! Det hĂ€r Ă€r en typisk morgon i mitt liv.. 😉

Anyhow, det Ă€r fredag och jag har massor att fĂ„ gjort innan helgen.. 🙂 Det Ă€r bloggmejl som ska skickas, modelljobb som ska bekrĂ€ftas och en hel del inlĂ€gg som ska förberedas! Men jag tror nog att det hĂ€r kommer gĂ„ ganska fort.. Eller det hoppas jag Ă„tminstone eftersom det skulle vara skönt med en lugn helg för en gĂ„ngs skull! Dom senaste helgerna har varit stressiga och fullplanerade till tusen, och jag Ă€lskar ju att leva sĂ„ haha! 😉 Men ibland blir det lite för mycket pĂ„ en gĂ„ng och dĂ„ sĂ€ger min kropp ifrĂ„n.. SĂ„ nu kĂ€nner jag att jag behöver en lugn helg för att Ă„terhĂ€mta mig och stressa ner.. 😀 Kanske sola pĂ„ stranden, Ă„ka ivĂ€g nĂ„gonstans eller möte upp en vĂ€n pĂ„ drinkar i stan..? Det lĂ„ter ju faktiskt som en hĂ€rlig och vĂ€ldigt lugn weekend!!

Fast innan jag tar helg ska jag som sagt svara pÄ bloggmejl och bekrÀfta ett par bokningar.. Love yaaah!

DSCN7360

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.