DEAR DIARY

FRI-YEY

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och sitter just nu i soffan med en kopp kaffe, gröt och planering.. 😀 Jag brukar ju faktiskt börja dagarna såhär ganska ofta, och i bakgrunden kollar jag alltid på ett par avsnitt av KUWTK! Det här är en typisk morgon i mitt liv.. 😉

Anyhow, det är fredag och jag har massor att få gjort innan helgen.. 🙂 Det är bloggmejl som ska skickas, modelljobb som ska bekräftas och en hel del inlägg som ska förberedas! Men jag tror nog att det här kommer gå ganska fort.. Eller det hoppas jag åtminstone eftersom det skulle vara skönt med en lugn helg för en gångs skull! Dom senaste helgerna har varit stressiga och fullplanerade till tusen, och jag älskar ju att leva så haha! 😉 Men ibland blir det lite för mycket på en gång och då säger min kropp ifrån.. Så nu känner jag att jag behöver en lugn helg för att återhämta mig och stressa ner.. 😀 Kanske sola på stranden, åka iväg någonstans eller möte upp en vän på drinkar i stan..? Det låter ju faktiskt som en härlig och väldigt lugn weekend!!

Fast innan jag tar helg ska jag som sagt svara på bloggmejl och bekräfta ett par bokningar.. Love yaaah!

DSCN7360

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.