DEAR DIARY

Få notis i mobilen när bloggen uppdateras

Hej bloggen!

Jag ska gå rakt på sak.. 🙂 Många läsare har undrat varför dom inte längre får notiser i sina mobiltelefoner när jag uppdaterar med nya inlägg här på bloggen! Och efter mycket felsökande fick jag reda på att det beror på mitt portal-byte.. 😕 Jag bytte ju bloggportal i samband med att jag blev en toppbloggare, och det resulterade i att min förra bloggportals flöde (som ni följde) slutade uppdateras.. Men problemet är lätt att lösa från eran sida, det enda ni behöver göra är att följa min nya portals flöde! Och det kan ni göra genom att klicka på länkarna här nedanför, alternativt söka på min blogg genom hemsidan eller appen!

Hur prenumererar man då? Börja med att välja en utav dom två hemsidorna här nedanför.. Bägge har smartphone-appar som ni kan ladda ner om ni vill ha notiser när jag uppdaterar bloggen! 😉 Därefter skapar ni ett konto genom hemsidan eller appen! När kontot är skapat behöver ni bara söka på min bloggadress, trycka på “prenumerera” och sedan är ni igång! Och det går ju givetvis att följa alla era favoritbloggare! Jag tror faktiskt att det går att prenumerera på exakt alla bloggar i hela Sverige..? 😀 Ibland kan det dröja en liten stund för flödet att skicka ut notiser om ett nypublicerat inlägg, men oftast fungerar det ju direkt!

Följ min blogg genom mobilappen / hemsidan BLOGLOVIN eller BLOGKEEN

love forever event strandbryggan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.