DEAR DIARY

MARDRÖMSDAG

Hej bloggen!

Vilken mardrömsdag detta har varit.. 😐 Eller rättare sagt har mycket gått fel! Och när saker går fel behöver jag starta om och göra allt bra igen, det är därför jag inte har bloggat fören nu! Jag vet inte ens vart jag ska börja för att förklara den här dagen..

För det första har jag problem med bloggens emojis, som ni säkert kan se här ovanför.. Det blir liksom ett mellanrum mellan emojin och texten, vilket jag verkligen stör mig på! Och utöver det har jag bränt tungan på varm choklad, migränkänningar, fortfarande ont i min brutna tå osv.. Hur lyckas jag? 😕 En positiv grej med dagens motgångar är i alla fall att jag tagit mig tid att åka till gymmet (trots tån) och även svarat på nästan alla bloggmejl.. 🙂 Dock tog jag för många fettförbrännar-piller innan jag gick till gymmet, så nu är jag speedad till tusen.. Men hellre speedad än tvärtom! Fast jag lär ju få en motsatt effekt snart..?

Anyhow, jag ville bara kika in och berätta varför det varit dött här på bloggen idag.. Och jag hoppas att ni har förståelse för det! Att få mycket motgångar på en och samma dag, samtidigt som jag ska planera midsommar.. Ja, det tvingade mig till att prioritera annat än bloggen för en stund! Men nu är (nästan) allt löst och jag ser verkligen fram emot att fira midsommar! 😀

Nu ska jag ta ett glas vin i solen och fräscha upp min hy med en lermask från Loelle..

platin carlson loelle ansiktsmask med lera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.