DEAR DIARY

Badkar i stilren design

SPONSRAT INLÄGG

Hej bloggen!

Jag tog precis ett långt bad efter träningspasset och började fundera på att köpa ett nytt badkar! Det badkar jag har i dagsläget är väldigt “standard” och lite för trångt för min smak.. Så att investera i ett större och mycket snyggare badkar skulle ju vara drömmen! 😀 Dock har jag lite beslutsångest, som vanligt haha.. Ska jag köpa ett badkar som står på golvet eller ett med ben?

Jag såg att ByggHemma hade många olika varianter på badkar.. Dessutom har dom rabatterade priser just nu! Det fanns allt ifrån väldigt fyrkantiga till helt ovala badkar, och jag fastnade faktiskt för det ovala, trots att jag är en väldigt fyrkantig person i vanliga fall haha! 😉 Det här badkaret som ni ser nedan tyckte jag var jättefint! Tänk er att komma hem efter en slitsam dag, dra av sig kläderna och tappa upp ett varmt skumbad! Ett sånt avslut på dagen skulle göra livet lite bättre känns det som.. 🙂 Det jag gillar mest med det här badkaret är att det är oerhört snyggt att kolla på.. Sedan gillar jag också att det är 42% rabatt, så att jag får det till ett mycket billigare pris haha! 😉 Nu gäller det bara att jag lyckas ta beslutet om att köpa badkaret också!

Kika gärna på samtliga badkar: http://www.bygghemma.se/inomhus/badrum

http://www.bygghemma.se/inomhus/badrumJust det här badkaret hittar ni HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.