BEHANDLINGAR

BRUNETT GOES BLONDIN

Godmorgon bloggen!

Jag fick en riktig wow-känsla när min frisör Tove la upp ett collage på mitt hår..😃 Min frisör har ju kämpat i 2 år för att få mig till den hårfärgen jag har idag! Och jag gjorde det verkligen inte lätt för henne.. När jag kom in (för första gången) för 2 år sedan var jag brunett! Dock hade jag försökt bleka mitt hår från hårfärgen svart med hemmablekning, vilket resulterade i ett oerhört slitet och ömtåligt hår!😟 Ärligt talat tror jag att jag blonderade mitt hår 7 gånger på raken och det resulterade bara i att håret blev gult och väldigt skadat.. Så därför hade jag haft i en brun färg (hemma) för att dölja det gula haha..😉 När jag tänker tillbaka på det inser jag hur dumt det egentligen var.. Jag ska aldrig använda en hemmablekning eller liknande igen!!

Det min frisör gjorde för att rädda mitt hår var bland annat att få mig sluta använda skräpprodukter och plattänger, tipsa om ett reparerande shampoo från Maria Nila som var super-duper bra och sist men inte minst följa ett hårschema! Förut tvättade jag ju håret varje dag, men det gör jag verkligen inte längre..😉 Nu försöker jag faktiskt hålla det otvättat i ungefär 3-4 dagar!

FRÅN BRUNETT TILL BLONDINTänk att det bara är 2 år sedan det första fotot togs..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.