BEHANDLINGAR

Årets midsommarkrans

Hej bloggen!

I övermorgon är det midsommar, och det kommer väl regna i hela Sverige som vanligt haha..?😉 Fast oavsett väder kommer jag nog ha en fantastiskt midsommar med underbara människor, iklädd en söt outfit och en gullig midsommarkrans.. Yey!😃

Vad jag ska ha för klädsel får ni helt enkelt se på midsommar!😊 Jag tänkte däremot visa kransen redan nu.. Eller rättare sagt det somriga glam-diademet som är dekorerat med vita små rosor och blomblad!! Dock är det inga riktiga blommor och blad, eftersom jag är så rädd för småkryp hahhah!😉*blink* Fast ärligt talat känns det mycket bättre att ha fake-blommor, trots att traditionen säger emot det! För tänk hur fort blommor faktiskt vissnar.. Dom skulle ju vara döda innan midsommar var över!

Egentligen tänkte jag köpa en riktigt stor krans med rosa blommor.. Men det kändes faktiskt inte som mig, i alla fall inte i år! Så det fick istället bli en diskretare krans som små blommor.. Det kändes mycket mer stilrent och..mycket mer som mig!😃 Midsommar here I come!

midsommarmidsommar midsommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.