DEAR DIARY

Tips på nya sneakers?

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och insett att jag inte har ett enda blåmärke på läpparna!😃 Förra gången jag fyllde mina läppar såg det ju ut som att någon hade boxat till mig haha.. Men den här gången verkar jag slippa det! Oerhört skönt, med tanke på att alla kollade så snett på who-ever som gick bredvid mig haha!😉*blink* Men ska man vara fin så brukar man alltid få lida lite heh..

Idag är det tisdag va..? Och jag tänkte faktiskt börja dagen med att äta frukost och se ett avsnitt av KUWTK..😊 Det känns ju som att jag behöver en lugnare start på dagen idag, eftersom jag vaknade upp med extremt magont! Så jag tänkte bädda ner mig själv i soffan med en kopp te och lite frukost, och blogga därifrån.. Förhoppningsvis mår jag bättre om ett par timmar så att jag även hinner göra något kul idag! Att ligga på soffan känns ju oerhört tråkigt, men när jag mår dåligt är det ett måste… Kanske ska jag beställa hem ett par nya skor när jag ändå ska chilla? Det kanske får mig att må lite bättre, eller det hoppas jag åtminstone hahah!😉 I dagsläget har jag ju inga sneakers, så det ska jag nog kolla efter! Har ni några tips? Lacoste kanske..? DSCN6975

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.