DEAR DIARY

Ett måste för att få en personlig touch!

SPONSRAT INLÄGGÄntligen har jag insett på vad som saknas här hemma!???? För ungefär 10 månader sedan köpte jag och min pojkvän en härlig lägenhet tillsammans, och det är nog en utav dom bästa stunderna i mitt liv.. Men inrednings-biten har faktiskt varit en liten kamp för mig! Fast nu har jag som sagt kommit fram till vad som saknas, FOTON! Ett måste för att få en personlig touch..????

Jag vill ha massa foton i våran lägenhet, så jag kollade på ONSKEFOTO.SE och såg att man kunde göra allt från fotoböcker till canvas, framkallning av bilder, skumtavlor och till och med mobilskal! Hur härligt som helst ju.. Och det bästa av allt är ju att den här sidan har oerhört bra priser!???? Jag vill helst inte lägga överdrivet mycket pengar på inredning eftersom jag inte är en designmästare, så därför känns det här hemsidan faktiskt perfekt för mig! Foton är dessutom någonting som jag kommer vilja byta ut med tiden.. Så varför spendera massa pengar!???? Och apropå pengar så såg jag att fraktkostnaden också var billig!????

Min briljanta idé är att ta ett par snygga foton med min pojkvän på midsommar!???? Dels för att vi båda är snyggt uppklädda, men även för att vi faktiskt inte har några bra foton ihop.. Eller, alla foton på oss är såklart fina! Men det jag menar är såklart att vi endast har bilder som är tagna med en dålig mobilkamera eller liknande.. Och det gör sig nog inte så vackert på väggen, så därför vill jag ta några bilder med en riktig systemkamera.???? Dom kommer bli perfekta att hänga upp här hemma hos oss!

Framkalla dina egna foton hos önskefoto här!
DSC_6846

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.