BEHANDLINGARDEAR DIARY

Sprutat in Filorga i läpparna

Hej bloggen!

Jag har precis varit på Style In Time Beauty Clinic och fyllt mina läppar.. 😀 Och trots att jag gick dit utan en kompis att hålla i handen så försvann nervositeten oerhört fort! Jag är ju ingen beundrare av sprutor haha.. 😉 Det är verkligen skönt att alla på min klinik är så snälla och omtänksamma, annars skulle jag nog aldrig vågat gå dit alldeles själv heh.. Och det gick ju jättebra att fylla läpparna! 🙂 Vi fyllde bara 0,3 ml den här gången, så det gick fort och gjorde inte så ont! Första gången är nog värst..? Eller så uppfattar jag det i alla fall! Det kändes läskigt och obehagligt första gången jag skulle fylla läpparna! Men idag var jag jättelugn och kände inget obehag alls.. Ärligt talat tror jag att “rädslan” jag hade berodde på min nervositet! 😳 Jag menar, det är väl ganska logiskt att man blir lite rädd när man är nervös och ska pröva något helt nytt? Så reagerar i alla fall min kropp…

Som sagt fyllde vi 0,3 ml med Filorga Art Filler Universal som fungerat bra för mig! 😀 Jag fyllde läpparna första gången för ungefär 3 veckor sedan och jag tycker att fillern har hållit sig bra i läppen sedan dess.. Totalt har jag fyllt 1,2 ml i mina läppar!

styleintime.se läppförstoring platins.se filorga universal före och efterstyleintime.se läppförstoring platins.sestyleintime.se läppförstoring platins.se filorga universal före och efterstyleintime.se läppförstoring platins.se filorga universal före och efterstyleintime.se läppförstoring platins.se filorga universal före och efterOBS! Före- och efterbilderna är från dagens fillerbehandling..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.