DEAR DIARY

NÖFF-NÖFF

SVAR PÅ KOMMENTAR
Ja gud så avundsjuk jag är.. Verkligen! lilla lilla alicia/Platin, vakna upp ur din bubbla istället för att
tro att du har något man är avundsjuk på. Du ser ut som en uppblåstuppblåst fet gris i ansiktet. En kopia på miss piggy..
men du påminner mest om blondinbella som hon såg ut för några år sen när folk sa att hon liknade miss piggy..
Dock ser hon nu bättre o slankare ut i ansiktet. Vilket du aldrig lär göra”

SVAR:
Jag är ledsen att berätta det här, men ditt beteende är ett typiskt “avundsjuk-beteende” heh.. Hoppas att du kan hantera det här bättre i framtiden och slippa sprida sånt hat omkring dig bara för att du känner dig hotad eller missnöjd i ditt egna liv! Det är tragiskt att se hur osäkra “haters” är här på min blogg. Jag önskar att jag kunde hjälpa er att må bättre med er själva, men det är tyvärr någonting som ni måste klara av själva! Det första steget är faktiskt att inse fakta…😉 Hat = avundsjuka! För vad skulle jag ha gjort dig för att du ska hatkommentera stup i kvarten? Det är ju DU som måste vakna upp ur bubblan och inse att du inte mår bra.. Du måste ju fokusera på dig själv och ditt mående! Tips, besök SkapaSkillnad och få hjälp där..

Gällande mitt namn är det nog något jag måste förtydliga, eftersom du tydligen tror att jag heter Alicia..? Mitt namn är Platin, så nu vet du det till nästa gång! Och gällande din kommentar om mitt ansikte vill jag bara säga tack! Miss Piggy är ju oerhört söt och Blondinbella är en riktig power-women med fina drag!😃 Jag älskar verkligen mina höga kindben och fylliga kinder! Innan jag fyllde mina läppar hade jag överläpps-komplex.. Men det fixade jag med 0,8 ml Filorga!😉 Mitt ansikte är ju goals!

Psst.. Jag är ju jättesöt som en uppblåst gris, varför är du så negativ haha?😉

img_2533.jpg

One thought on “NÖFF-NÖFF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.