DEAR DIARY

JURA Tastival på Berns

Godmorgon bloggen!

I förrgår följde jag med Emma till JURA Tastival som hölls på Berns..😃 Vi fick smaka två olika mixers av whiskyn! Den ena var väldigt söt och den andra smakade mest whisky, så jag gillade faktiskt bägge två.. Och jah, jag är en whisky-tjej för er som inte visste det haha!😉 Vi fick även tilltugg bestående av blåmögelost och ostron! Mögelosten var ju jättegod, men jag vågade däremot inte ta för mig utav ostronen heh.. Men whiskyn var såklart lika god för det! Om jag ska beskriva whiskyns smak på bästa sätt så skulle jag säga att den var väldigt fyllig med en rökig eftersmak och även lite sötma! Absolut godkänd tycker jag!

Tyvärr hann vi inte stanna hela kvällen för att se uppträdanden och höra mer om whiskyn.. Och anledningen till det var ju att jag hade tackat ja till en förhandsvisning på bio! Men jag känner mig trots allt oerhört nöjd med “JURA Tastival” på Berns!

Ursäkta att ett par foton är lite oskarpa, jag skyller på whiskyn haha..😉*blink*

berns whisky event jura tastivalberns whisky event jura tastivalberns whisky event jura tastival platin carlsonberns whisky event jura tastivalberns whisky event jura tastival platin carlsonberns whisky event jura tastivalberns whisky event jura tastival

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.