DEAR DIARY

Ramlat och skadat mig

Hej bloggen…

Jag var stressad innan mötet i morse och lyckades skada foten precis innan jag skulle gå hemifrån..😟 Som tur var satt skorna åt väldigt hårt, så under självaste mötet hade jag inte så värst ont! Däremot upptäckte jag att jag inte ens kunde gå på foten så fort jag kommit hem och tagit av mig skorna..?😐 Min lilltå fick en rejäl smäll! Och det gör till och med ont när jag sitter still..

Min första tanke var såklart att åka in till akuten för att röntga foten.. Dock ångrade jag mig efter en stund när jag kom på att läkaren ändå bara kommer känna lite på foten och därefter säga åt mig att ta en alvedon eller nått.. Och det är ju slöseri med både tid och pengar enligt mig!😖 Anyhow, nu ligger jag här på soffan med en lila, bultande fot och längtar tills min pojkvän kommer hem för att ta hand om mig.. Han var ju allt annat än kärleksfull med sitt dåliga morgonhumör när jag “ramlade” i morse haha!😉 Jag känner på mig att han kommer ta hand om mig extra väl nu när det visade sig vara allvarligt trots allt!😆

Hoppas ni har förståelse för att jag inte uppdaterat på alldeles för många timmar.. Jag fick panik när jag inte kunde gå på foten längre, och då glömde jag helt bort att blogga! Men nu ska jag äntligen redigera foton från gårdagens event, som kommer upp lite senare.. Love yaaah!

skadad fot bruten stukad

5 thoughts on “Ramlat och skadat mig

      1. Ja gud så avundsjuk jag är.. Verkligen! lilla lilla alicia/Platin, vakna upp ur din bubbla istället för att tro att du har något man är avundsjuk på. Du ser ut som en uppblåstuppblåst fet gris i ansiktet. En kopia på miss piggy.. men du påminner mest om blondinbella som hon såg ut för några år sen när folk sa att hon liknade miss piggy.. Dock ser hon nu bättre o slankare ut i ansiktet. Vilket du aldrig lär göra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.