EVENT

“Central intelligence” har världspremiär idag

Oh my gach!😃 Jag var ju inbjuden till förhandsvisningen av “central intelligence” igår tillsammans med mina vapendragare Emma och Gizzy! Och givetvis ska jag inte spoila vad filmen handlar om eller såå..😉 Jag vill bara säga att den är värd att se, eller snarare är ett måste att se haha! Jag blev glatt överraskad över hur bra och underhållande den var! När jag första gången såg trailern kändes det som att filmen bara skulle innehålla massa “pang-pang” haha!😄 Ärligt talat är jag inte så mycket för överdriven action i filmer heh.. Men som sagt hade den här filmen en oerhört bra story och mycket humor.. Jag älskade den!

När vi kom till biografen fick vi gå in på gula mattan och fotas!😃 Det var jättefint med ballonger och oerhört goda cupcakes som var dekorerade med små motiv från filmen.. Vi fick ta för oss av bio-snacks i form av godis och nötter, samt även drickor från underbara NOCCO! Sedan minglade vi runt lite innan det var dags att sätta sig i biosalongen. Och i väntan på att filmen skulle börja fick vi även höra ett band spela!😊 Gach, jag hade ju nästan glömt bort hur mysigt och härligt det är att gå på bio!

Psst.. Ni hittar trailern till filmen här nedanför!

central intelligence förhandsvisning bio bloggare platins.se central intelligence förhandsvisning bio bloggare platins.se platin carlson central intelligence förhandsvisning bio bloggare platins.se central intelligence förhandsvisning bio bloggare platins.se central intelligence förhandsvisning bio bloggare platins.se central intelligence förhandsvisning bio bloggare platins.se central intelligence förhandsvisning bio bloggare platins.se

central intelligence förhandsvisning bio bloggare platins.secentral intelligence förhandsvisning bio bloggare platins.secentral intelligence förhandsvisning bio bloggare platins.se

3 thoughts on ““Central intelligence” har världspremiär idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.