DEAR DIARY

BYXDRESS

Godmorgon bloggen!

Nu är det en helt ny vecka, men nya tankar och nya händelser!😃 Så jag har helt enkelt bestämt mig för att “lämna” det som hände i fredags och fokusera på det som jag ska göra framöver.. Som till exempel att jag ska äta bläckfisk för första gången i mitt liv idag haha!😉 Ärligt talat känner jag mig lite nervös.. Hur kommer det smaka egentligen? Och kommer jag gilla det..?

Anyhow.. Jag har precis vaknat och njuter av en kopp hampa-kaffe i min nya mysiga siden-byxdress..😃 Den är verkligen så härlig att mysa och även sova i heh.. I’m in love again haha!😄 Men ajah, nu måste jag nog sminka mig om jag ska hinna till båten i god tid!😊 För jag nämnde väl det? Att jag ska åka båt också? Hur som helst hinner jag inte förklara allt just nu, så vi hörs lite senare när jag har sminkat mig och valt ut en outfit for today.. Vad ska jag ha på mig? Det är bara 19-20 grader idag.. Det hade varit underbart att ha på mig min andra byxdress, som jag också köpte igår.. Men det känns ju kallt att ha på båten!

byxdress h&m platins

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.