EVENT

Bläckfisk på menyn

Hej bloggen!

Jag har precis varit på ett event med Emma och ätit bläckfisk för första gången!😉 Och trots att jag tycker det är lite läskigt att pröva ny mat så fick jag faktiskt i mig större delen av lunchen utan problem.. Vi fick olika varianter av bläckfisk och några var såklart godare än andra! Till dessa varianter fick vi även smaka tre olika viner som var himmelskt goda!😃 Jag tyckte att dom var oerhört lättdruckna och passade perfekt till maten! Trots att det var lite läskigt som sagt haha.. Ett vin som jag verkligen fastnade extra mycket för var det i den “lilla” flaskan som ni ser här nedanför! Det var fräscht och bubbligt.. Och ifall ni vill pröva det så går det att köpa på systembolaget om typ en vecka tror jag att dom sa..?😊 Den kommer bli min sommarfavorit!

Tips! Tänk på att servera dom vita vinerna kalla i sommar.. Använd en ishink eller frys, annars tappar vinet så himla mycket smak och fräschhet! Att låta ett vin stå framme i solen eller i rumstemperatur gör så att vinet inte upplevs lika gott! Eller det är åtminstone vad jag tycker.. Jag känner verkligen en enormt stor skillnad på ett iskallt och ett “halv-kylt” vin.. Just saying!

Här är några foton från min underbara dag..😉 Eventet startade ju med att vi fick åka båt från Strandvägen, ut till Aquaria, där vi hade lunchen och fick en presentation av bläckfisken och vinet! Vi fick även kika in på Aquaria, så jag passade på att fota lite heh..😊 Love it!

bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin bläckfisk event aquaria djurgården alkohol vin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.