VARDAG

SHOPPING

Hej bloggen

Jag har precis varit iväg och shoppat samt handlat lite middag..😉 Det kändes ju oerhört skönt att shoppa lite nya plagg inför sommaren, eftersom att jag är ganska trött på alla kläder i min garderob vid det här laget.. Synd att jag inte stod på den stora “bloppisen” och sålde allt jag tröttnat på idag!😟 Jag såg ju nu att dom skickat ett mejl där dom erbjöd mig att stå där gratis, istället för att betala typ 300:- för sin plats.. Men ahjah, det kommer nog fler tillfällen! Nu har jag i alla fall köpt lite nya plagg, så humören är på topp!😃 Jag köpte en ny “jacka”, en byxdress i siden som jag kommer mysa i hemma och en byxdress som kommer passa perfekt på antingen stan eller fest! Och sist men inte minst köpte jag en vit morgonrock i ett gosigt material..

Anyhow.. Nu tänkte jag mysa ner mig i soffan iklädd min nya sidendress och dricka ett glas vin!😃 Så vi hörs imorgon igen, och då ska jag faktiskt äta bläckfisk för allra första gången! Det kommer utan tvekan bli en intressant upplevelse hahaha..😉klädplagg shopping h&m byxdress h&mPsst! Alla plagg finns att hitta på H&M..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.