DEAR DIARY

IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!

Godmorgon bloggen!

Jag fyller 21 år idag och det känns väl bra antar jag..?😃 Nu är det dags att byta ut ALLA krämer i sminkskåpet mot anti age produkter och lägga om kosten så att man förblir rynkfri i ett par år till haha!😉*blink* Det är faktiskt inte lätt att bli gammal..

Hur ska jag fira min födelsedag nudå..? Jag ska först äta lunch med min släkt och familj, och sedan tänkte jag faktiskt hänga med dom större delen av eftermiddagen!😊 Efter gårdagens tragiska händelse känner jag inte direkt för att gå ut på krogen, och jag känner ju inte heller för att åka hem eftersom min pojkvän är bortrest över dagen.. Det blir med andra ord en väldigt lugnt födelsedag för min del i år! Men jag känner att jag behöver kärlek framför festande efter det hemska som hänt..😐*puh*

Det ska bli så kul att få presenter igen haha!😉 Tro det eller ej, men jag är fortfarande som ett litet barn när det kommer till födelsedagspresenter.. Jag går runt i flera veckor innan min födelsedag och försöker lista ut vad jag ska få! Mitt tålamod är ju lika med noll, så jag blir oerhört nyfiken hehe! Min första födelsedagspresent fick jag redan igår av min pojkvän!😃 Det var en vit cykel, ni vet en såndär “tant-cykel” som är så himla snygg! Det stod långt upp på önskelistan, så jag blev överlycklig! Sedan har jag även fått jättefina presenter av min syster (eftersom hon inte visste om hon kunde komma idag) som jag tänkte visa upp lite senare idag!😍 Oj, nu måste jag verkligen skynda mig! Annars blir jag sen till lunchen som börjar om några timmar!

birthday 21 platin carlson

 

3 thoughts on “IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.