EVENT

Denniz Pop Awards efterfest

Hej bloggen!

Jag hade en ganska bra kväll tillsammans med Gizzy och Emma igår på efterfesten av “Denniz Pop Awards”!😃 Dock kände jag mig såklart lite malplacerad bland alla musik-människor, eftersom musikervärlden verkligen skiljer sig från bloggvärlden på många olika sätt haha..😉 Bland annat serveras det inte välkomstdrinkar på dessa tillställningar, vilket kändes lite tråkigt eftersom det alltid får en att känna sig extra välkommen! Men det är kul att bara få träffa nya människor, så jag klagar inte!😄

Gizzy och jag kom fram till Café Opera strax innan 10 på kvällen..efter att vi råkat gå fel håll och kände oss lagom utmattade i benen efter allt powerwalkande på folktrånga gator haha!😉 Gatan nedanför entrén var nämligen avstängd och full med folk som lyssnade på efterfest-konserten.. Dom hade smällt upp en stor scen och även en bar på gatan för allmänheten.. Och det var där vi råkade hamna heh..😐 Tillslut mötte vi upp Emma utanför, som fått stå och vänta på oss medans vi virrande runt! Väl inne på efterfesten minglade vi runt och drack vin! Det var en härlig kväll.. Trots att vi inte fick en välkomstdrink haha!😉

Gach.. Det är verkligen inte likt mig att bjuda på såhär få foton, men ljuset var tyvärr ganska dåligt..

Denniz pop vip efterfestDenniz pop vip efterfest Denniz pop vip efterfestDenniz pop vip efterfest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.