BEHANDLINGAR

1 vecka efter läppförstoringen

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och mår faktiskt bättre idag..😃 Som ni vet blev jag sjuk och var tvungen att ställa in mig birthday bash som Solli hade fixat åt mig!😟 Jag har fortfarande ångest över det.. Men förhoppningsvis går det över nu när jag mår bättre!!

Idag är det Torsdag och jag är bjuden på “Denniz Pop” efterfest senare ikväll..😉 Det ska såklart bli kul att gå på den, trots att jag fortfarande känner mig seg i kroppen! Men efter en drink eller två lär jag ju vara på banan igen..😄 Min vapendragare för kvällen kommer nog bli Gizzy! Och ärligt talat har jag bara ett problem kvar just nu.. Nämligen min lila läpp! Det har gått en vecka sedan jag gjorde min läppförstoring, och det ser fortfarande ut som att jag blivit nedslagen haha.. Jag får lätt blåmärken och är sämst på att “täcka” dom! Så hur ska jag göra ikväll? Det är ju inte bara på läppen jag är blåslagen, utan även ovanför..

Juste! Haters kommenterade gårdagens inlägg (länk) och skrev att jag inte alls har haters.. Logiken?😉 Jag blev ju nästan lite sugen på att printscreena hot och grövre hatkommentarer, men sedan kände jag att det inte ens är värt min tid.. Haters hittar alltid något nytt att hata!läppar efter 1 vecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.