DEAR DIARY

Hot, hat och avundsjuka

YEY!😃 Internet är äntligen tillbaka, eller i alla fall för nu..

Jag har den senaste timmen haft oerhört tråkigt eftersom jag varken kunnat blogga eller se på film.. Jag har istället suttit med mobilen och läst igenom kommentarer på bloggen och privatmeddelanden på instagram! Och jag kände verkligen att jag var tvungen att skriva ett inlägg om det här, för jag kan inte förstå hur nättroll kan stå ut med sig själva..😟 Personligen mår jag dåligt av att vara elak mot andra människor, vare sig jag känner dom eller inte.. Så jag kan faktiskt inte förstå mig på haters?!

Sorry, men jag ser faktiskt ingen logik i att göra följande:
– Hota mig utan att ens ha en anledning!😐

– Skapa falska profilnamn för att hat-kommentera anonymt
– Anta att det är okej att skriva hat till alla bloggare..?
– Ropa ut falska påstående efter mig när jag går på stan eller event
– Förvandla avundsjuka till hat..? Skriv som det är istället!

– Skriva jättelånga texter om att ingen vill lägga tid på att läsa min blogg..?😉
– Tro att man mår bättre av att trycka ner andra..? Ain’t gonna work

Det vore en sak ifall jag låtsades vara någon annan och skrev massa konstigheter här på bloggen! Då skulle jag ju åtminstone förstå varför haters blev triggade..😉 Men nu är jag ju bara en 20-åring från Stockholm som skriver om mitt underbara liv och bjuder på min härliga humor! Så vad är det egentligen som provocerar och därefter resulterar i avundsjuka / näthat?😕*suck*king 100 mäktigaste event gala 2016 operakällaren platins.se

5 thoughts on “Hot, hat och avundsjuka

  1. Vet du.. Jag tror faktiskt inte att du har några haters, däremot så tror jag att DU tror att man ska ha det för att vara en populär och framgångsrik bloggare och därför skapar upp dom på egen hand. På samma sätt som du springer på varenda event du får komma på för att då “är du någon”..

    Ropa inte varg för den dagen någonting faktiskt händer så kommer ingen att tro dig. Bygg inte upp ditt varumärke på att på egen hand skapa drama runt dig själv utan gör något eget istället för att försöka passa in i “mallen” som storbloggare.
    Du har trots allt bara 3000 läsare i veckan så uppenbarligen är det inte SÅ många som läser din blogg eller bryr sig som du vill få det att framstå som i ditt eviga tjat om haters.

    1. Du har så rätt i det du skriver Ella. Kunde verkligen inte sagt detta bättre själv.. Allt detta tjat om “haters” och “avundsjuka” men det är saker hon själv försöker tvinga fram och få det att låta som att hon har. Tycker uppriktigt synd om Alicia/Platin som istället för att köra sig egen stil försöker göra något som bloggarna gjorde för flera år sen, att provocera sig fram. Det är så genomskinligt och pinsamt och något alla tröttnat på. Vilket nog är anledningen till att ingen än idag vet vem du är, trots att du bloggat i flera år som du själv säger. Kom på något nytt

  2. Alltså en gång för alla “Alice” sluta tro att alla dina haters är avensjuka på ditt liv. Jag tex är inte ett dugg svartsjuk på ditt “underbara” liv. Och allt som jag skriver här till dig är bara ren sanning. Du är ingen speciell person. Du är bara en medelmåtta från ekerö som försöker komma in i bloggvärlden. Vilket du har lyckats med ganska bra. Men som bloggare så får man tyvärr stå ut med att folk säger  det dom tycker. Det är så livet fungerar. Alla får tycka och tänka precis som dom vill Och om du nu har så svårt för att acceptera vad andra tycker så varför då ha en blogg? Kollar man på tex dom riktigt stora bloggare så skriver inte dom på sin blogg om alla sina haters och säger att dom blivit hotade m.m. Men du skriver väldigt ofta om din haters och varför ge dom den uppmärksamheten?? Det är ju du som skapar dom själv då, du får dom att skriva ännu mer hat så då får du skylla dig själv om du ger som uppmärksamheten att dom fortsätter att hota och skriva massa hat kommentarer. Men det känns som att du verkligen gör allt för uppmärksamheten och du verkar endast får det via just dina haters.
    Och ändå säger du att du inte har tid att lägga ner energi på dina haters? Men det verkar som att du har det med tanke på att du nämner dom minst 1 gång i veckan. Dubbelmoral or what???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.