DEAR DIARY

Ni ser mig i Peter08’s nya musikvideo

Hej bloggen!

Jag såg att Peter08‘s nya låt “Som en gangster” kom ut för ett par dagar sedan..???? Och som ni kanske minns medverkar jag i hans musikvideo som går att titta på nu! Den här låten satte sig ju verkligen på hjärnan första gången jag hörde den, och nu sitter den fast igen hahah!????*blink* Så det skulle faktiskt inte förvåna mig om många kommer spela den här låten i sommar..

Berätta gärna vad ni tycker, och glöm inte kika in på Peters blogg och slänga in en kommentar där också..????

https://youtu.be/mSQyr6FVUKQ

6 thoughts on “Ni ser mig i Peter08’s nya musikvideo

  1. Vad exakt är det du sysslar med i videon? Ser ut som att du kämpar så hårt för att se sexig ut men failar något så förbannat genom att bara se….akward ut? Om det där är ditt sätt att försöka se sexig ut så måste jag säga TRY HARDER hahaha, sunkig låt förövrigt precis som allt annat han gör. Blev inte direkt bättre av att ha dig i videon som bara fick en att ta fram skämskudden..

  2. Haha så jävla pinsamt rakt igenom. Låten suger så förjävligt och texten är så jävla barnslig. Och du passat ju verkligen inte att vara med i en musik video. Ser ju bara löjligt ut!
    Hade skämts som in i helvete.

    Då måste jag säga att musikvideon kisse var med i var 1000 gånger bättre än den här skiten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.