DEAR DIARY

Lashes-event

Godmorgon bloggen!

Jag hann inte uppdatera innan jag gick hemifrån imorse, eftersom jag försov mig lite..😉 Men anyhow, just nu är jag på ett lashes-event tillsammans med Gizzy i Kungsträdgården! Och som ni ser har jag knappast lashes on fleek haha..😄 Men det kanske är därför jag är här? Eventet började klockan 10.00 med morgonkaffe och härliga människor, så det känns som att det här kommer bli en väldigt lyckad dag! Egentligen var vi bjudna på något bartender-event också.. Men det kändes ju inte så lockande att supa sig full mitt på dagen en tisdag liksom haha!😆 Jag har ju dessutom 2 utgångar planerade senare i veckan..

Nä.. Det fick helt enkelt bli skönhet på schemat idag!😃 Och det är verkligen inte fel hihi.. Jag lär mig gärna lite fler tips och trix gällande ögonfransar eftersom mina har tagit stryk efter fransförlängningen.. Men med lite tips från dagens event och Bobbys hårtabletter så hoppas jag att mina lashes snart återhämtat sig och blir lika långa som innan jag plågade dom heh..😉

Juste.. Ni kanske märkte att min blogg såg konstig ut igår? Det var tydligen på grund av en server som låg nere hos min bloggportal, och det resulterade i att nästan alla foton “försvann” från blogginläggen! Men nu är allting återställd och ska fungera som vanligt igen…😃


3 thoughts on “Lashes-event

  1. Om en Fransförlängning appliceras korrekt, dvs rätt tjocklek och längd så tar inte dina egna fransar stryk av det utan tvärtom, dom kan må bättre än om du bara använder mascara. Så med andra ord har du råkat ut för en fransstylist som inte vet vad hon jobbar med

    1. Att mina ögonfransar blivit kortare efter fransförlängningen är INTE pga min underbara fransstylist! Det beror på att jag inte följde hennes råd om att ta bort fransarna på salongen, och istället “tvingade” bort dom på egen hand hemma. Så jag får helt enkelt skylla mig själv heh.. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.