DEAR DIARY

Inbjuden till Denniz Pop efterfest

Vad roligt..😃 Jag fick en inbjudan till “Denniz Pop efterfest” som är nu på torsdag, tror jag..? Och ärligt talat har jag ju aldrig hört talas om den här “galan” förut eftersom det antagligen är 99% musik-människor där, men hur som helst verkar den sjukt härlig och kul! Jag menar, vem skulle tacka nej till kombinationen av party och bra musik?😉 Inte jag iallafall! Så jag tackade såklart ja till inbjudan och tänkte nog gå dit tillsammans med mina vapendragare Gizzy och Emma.. Det ser jag fram emot!😊

Jag hittade en video från förra årets event, eller gala? Gach, vad kallas det egentligen?😆 Det är väl tekniska sett en slags gala..? Anyhow, såhär såg förra årets “Denniz Pop Awards” ut och det ser ju inte ut som att gästerna hade en tråkig kväll haha.. Så jag ser fram emot det!

Har ni hört talas om galan tidigare eller är det kanske någon som ska på efterfesten? Jag är jättenyfiken på att höra lite åsikter och erfarenheten ikring det.. För alla jag har pratat med hittills har inte varit där eller vet inte vad det är!😉 Så berätta gärna..

https://youtu.be/C_Fgby6KsXA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.