DEAR DIARY

Blåmärken och brutna naglar


Hej bloggen!

Jag drog en spontanare till landet och glömde helt bort hur dålig täckning det är där..😟 Att vara spontan är ju en bloggares dåliga sida haha!😉 Och därför har jag inte kunnat blogga varken igår eller idag! Men nu är jag påväg tillbaka till Stockholm och civilisationen igen, så min blogg kommer återgå till att uppdateras 4-5 gånger per dag, YEY!😃

Hur mår min läppförstoring nudå?😉 Det har gått hela 3 dygn redan och jag har blivit väldigt blå över och på själva läppen. Fast som tur är gick det att dölja någorlunda med the power of makeup haha.. Sedan är jag också torr på läpparna. Men det håller faktiskt på att gå över som tur är! Det känns som att mina läppar kommer vara återfuktare och fina så fort det torra har “flagnat” av heh.. Med andra ord ser det ut som att jag fått en riktig smäll i ansiktet!😆 Kanske var det lika bra att gömma sig på landet utan internet just den här helgen, så att skvallerbloggarna slipper hitta på nya historier om mig….och min pojkvän.. Det skulle ju inte förvåna mig alls tyvärr!😐 Anyhow, mina läppar mår bra under omständigheterna och jag är tillbaka här på bloggen nu! Dock är jag lite små-sur för att jag bröt en nagel på landet.. Men det är väl sånt som hör till ute i skogen!😩*suck*DSCN6748img_2312.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.