DEAR DIARY

Måste boka tid hos frisören

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och nu måste jag skynda mig iväg till en press release med “SkapaSkillnad.nu” som ni säkert har hört talas om på ett eller annat sätt!😉 Egentligen hade jag ju inte tänkt gå eftersom jag var rädd för att jag skulle vara lite blå efter besöket på kliniken igår, men nu när jag vaknade kände jag mig snyggare än någonsin hihi..😃 Så nu måste jag stressa lite för att hinna dit i tid! Jag tror att det var kl 10.00 den började..? Anyhow, nu behöver jag verkligen kaffe så vi hörs senare heh!!

Förresten.. Kolla vilken utväxt jag har fått..😟 Jag måste verkligen boka tid hos min frisör snart igen, för det här ser långt ifrån klokt ut haha! Och det värsta är att jag märkte det först nu på morgonen.. Att jag inte har haft tid till att spegla mig tillräckligt mycket för att se en stor utväxt..? Ja, det säger väl ganska mycket om hur stressig (men härlig) våren har varit! Det har ju varit event hela tiden och olika händelser nästan varje dag!😃 Men nu känner jag att jag måste sätta 1 eller 2 event åt sidan för att få lite kvalitetstid hos frisören faktiskt.. För såhär vill jag inte gå runt länge till heh!😉 Ska jag kanske testa en ny färg också..?

utväxt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.